Baza matifiantă Optimals HydraMatte de la Oriflame

Salut!
A trecut ceva timp de când nu am mai scris aici. Nu pentru că s-ar fi întâmplat ceva, ci pentru că pur și simplu nu am mai avut pic de inspirație. Asta nu înseamnă că nu am folosit și testat produse... dar să le iau pe rând.
În articolul de azi vreau să vă vorbesc despre baza matifiantă de la Oriflame - Optimals HydraMatte. Rolul acesteia este de a pregăti tenul mixt sau gras pentru machiaj și de a conferi matitate. Are textură de loțiune, miroase neutru și e preferabil să fie evitată zona ochilor la aplicare.
Eu o aplic o singură dată pe zi, dimineața direct pe pielea curată - am renunțat la o cremă hidratantă (momentan) și nu am întâmpinat probleme. Fondul de ten se așează bine peste primer - acesta intră în piele destul de repede, dar nu momentan - și își păstrează aspectul întreaga zi.
În ceea ce privește matifierea, nu am observat mare lucru, cel puțin, nu are un efect wow, dar machiajul stă fixat și pielea mea este destul de hidratată. Primerul e relativ spornic, deci presupun că mă va ține. Îmi place mult faptul că ambalajul are o pompiță de dozare, care îmi permite să dozez cantitatea de produs și îl păstrează departe de mediul ambiant.
În concluzie, HydraMatte este un primer bunicel și economic, dar fără efecte extraordinare în ceea ce privește matifierea.
Tu l-ai încercat?

Comentarii