Balsam pentru buze eos cu aromă de căpșune

Salut!
Balsamurile de buze sunt mai mult decât binevenite în această perioadă, iar eu am avut norocul să întâmpin în colecția mea un produs nou - balsamul de buze de la eos - varianta cu căpșune.
Nu am mai avut niciun produs de la această firmă, deși am tot văzut celebrele balsamuri pe tot internetul și chiar eram curioasă dacă oferă hidratarea pe care o promit.
Ambalajul este simplu și totodată drăguț, iar plasticul din care e făcut este plăcut la atingere. Textura balsamului este parfumată și destul de densă pentru a facilita o aplicare generoasă, fără a irosi produsul. 
Acest mititel de la eos e destul de spornic - mă aștept să îmi fie alături mult timp, pentru că îl mai alternez cu un alt balsam. Miroase plăcut, dar nu chimic și îmi e de mare ajutor acum, când temperaturile de afară au scăzut și eu, pentru că mi s-a pus pata, m-am ambiționat să folosesc un lip tint.
Balsamul acesta e un prieten bun, are grijă de buzele mele și la capitolul eficiență, îl pot compara doar cu preferatul meu, de care se apropie foarte mult.
Tu ai încercat balsamurile de la eos? Ce impresii ți-au creat?

Comentarii