Manicos - ulei de migdale dulci pentru cuticule sănătoase

Hello!
Pentru că a venit sezonul ploios și rece, pielea de pe mâini a început să dea semne de rea purtare (am mai scris aici despre problema mea cu pielea uscată). Și pentru ca tabloul să fie complet, am observat că cuticulele au de gând să o ia pe calea nepotrivită. Și dacă tot s-a terminat uleiul meu pentru așa ceva, am decis să deschid produsul de la Manicos, pe care l-ai văzut în ultimul meu unboxing de pe Farmacia Tei
Am ales un ulei vegetal, de migdale dulci, presat la rece. Ca o primă impresie, uleiul îmi place: intră foarte repede în piele și în câteva minute pot să încep să-mi văd de treabă, să stau pe telefon, să fac orice, fără a risca să pătez tot ce e în jurul meu. Hidratează destul de bine, dar, cu siguranță, efectele benefice se văd cel mai bine în timp. Are și un preț foarte frumos - 4.5 lei pentru 10 ml.
Ce nu îmi place însă este recipientul, sau mai bine zis, pipeta prin care „picură” produsul. E cam incomodă pentru mine, dar acest lucru poate fi trecut cu vederea.
Per total, uleiul de la Manicos este spornic, ieftin și bun - tot ce ți-ai putea dori de la un astfel de produs. Tu ce folosești pentru a-ți îngriji cuticulele?

Comentarii