Colecția de parfumuri: Little Lace Dress de la Avon

Salut! 
În cadrul #colecțiadeparfumuri a apărut un locatar nou - apa de parfum Little Lace Dress de la Avon, care vine într-un ambalaj clasic pentru linia Lilttle Dress, dar are un detaliu care mie îmi place foarte mult - spatele dantelat.

Little Lace Dress face parte din categoria aromelor floral-orientale și sub motto-ul Ridică valul misterului!, apa de perfum bucură simțurile posesoarei. Ca note principale se evidențiază mandarina siciliană, irisul negru și patchouli-ul, formând un buchet potrivit pentru utilizarea zi de zi.
Ce spune producătorul:

Compoziția feminină senzuală, delicată ca cea mai fină dantelă, surprinde cu arome seducătoare de coacăze negre și mandarină siciliană. Inima pulsează mai rapid, în ritmul notelor misterioase de iris negru și iasomie, ce culminează cu acorduri intense de patchouli.

Little Lace Dress este un parfum drăguț pentru vară, se menține pe haine, păr și piele într-o formă ușoară, abia perceptibilă, dar totuși prezentă acolo. Mie îmi place destul de mult și cred că e potrivit pentru aceste zile călduroase, este ușor și o idee revigorant. Cred că merge foarte bine oferit sub formă de cadou, ar bucura orice domnișoară datorită faptului că este feminin și subtil.
Voi ce parfumuri folosiți vara? Ce vă inspiră Little Lace Dress?
O zi ușoară să aveți!

Comentarii