Oriflame Essense&Co: săpun lichid și loțiune de corp cu neroli și iasomie

Salutare!
Cred că ați observat faptul că în ultima vreme, Oriflame a cam acaparat blogul meu - un produs sus, unul jos, altul la stânga... dar asta e realitatea, am multe produse de la ei și fiecare merită un loc pe bloguleț.
Produsele despre care scriu azi sunt un săpun lichid și o loțiune de corp, ambele din gama Essense&Co, având în compoziție iasomie și neroli. Produse cosmetice cu neroli am mai avut, dar dacă stau să mă gândesc, nici iasomia nu a lipsit din casa mea. Dar ambele într-un produs? până acum, niciodată.
Atât săpunul, cât și loțiunea miros la fel: floral, revigorant și un pic magic. Aș plasa acest miros undeva în sezonul de trecere de la cald la rece, cred că ar fi produsele perfecte pentru serile din ce în ce mai reci a lui noiembrie. Dar pentru că mai avem muuult până atunci și pentru că eu sunt de felul meu foarte nerăbdătoare, am desfăcut produsele și le utilizez acum, în plină vară.
Săpunul are o textură lejeră, seamănă mult cu o miere foarte lichidă. Își face treaba, nu usucă pielea mâinilor și o parfumează plăcut pentru o perioadă scurtă. 
Loțiunea de corp e spornică, dar nu e foarte hidratantă. Poate fi folosită și pe post de cremă de mâini, așa cum o folosesc eu mai nou. Am avut-o un timp în baie, dar după ce am consumat 1/4 din tub m-am gândit că vreau să folosesc altă loțiune și dacă tot mi se terminase crema pentru mâini... ați prins voi ideea.
Cam acestea sunt produsele de îngrijire a pielii la care aplez în ultima perioadă. Voi le-ați folosit?

Comentarii