Innisfree No-Sebum Mineral Powder - pudră translucidă

Bună!
Ca tot omul, mai ales ăla care face review-uri la produse de beauty, am și eu lista mea de oameni pe care-i urmăresc, oameni care mă inspiră, oameni de la care aflu despre crema x sau mascara y. Una dintre aceste persoane este Carmen Bota, a cărei blog/Instagram/Youtube îl urmăresc cu mult drag. Ceea ce-mi place la Carmen este stilul minimalist pe care-l adoptă, dar și produsele pe care le folosește; când îi văd pozele pe Insta vreau să mă duc să cumpăr exact ceea ce e în poză. 
Unul dintre aceste produse e pudra translucidă de la Innisfree, No-Sebum Mineral Powder. Eu nu am mai folosit pudră translucidă până acum, așa că novelty+iubirea mea pentru produsele sud-coreene+accesul la eBay... ei bine, a rezultat într-o comandă de la sellerul Coscats (despre conținutul acestei comenzi aflați din articolul acesta).
Varianta pe care o am eu e cea mică, de 5 g, dar e foarte spornică și cred că-mi va ajunge pentru foaaaaarte mult timp. Eu am tenul mixt, ceea ce înseamnă că pe lângă roșeața de pe obraji care mă supără nespus de mult, mai am și zona T strălucitoare ca steaua nordului. Ce-i drept, folosesc tot timpul pudra, așa că obțin un ten cât de cât mat (ultima pudră folosită a fost aceasta de la Alverde), dar Carmen m-a făcut curioasă în ceea ce privește pudra translucidă...
No-Sebum Mineral Powder e un produs spornic, cum ziceam, dar acesta nu este avantajul său cel mai mare; matifiază foarte bine pielea, fără însă a avea aspect prăfos sau de mască. După ce-mi termin machiajul, totul arată cât se poate de natural. Eu aplic produsul cu aplicatorul din dotare, un burețel foarte moale și ușor de manevrat. Pudra are un miros plăcut, parfumat și un pic prăfos, dar nicidecum deranjant. În ceea ce privește conținutul, pe lângă denumirile lungi și complicate, pudra conține extract din frunze de ceai verde, amidon de porumb modificat, extract din frunze de mentă și săruri minerale, provenite de pe insula Jeju. Din acest punct de vedere, produsul are la bază ingrediente naturale și benefice pielii. Eu personal nu am observat vreo reacție a pielii, vreo senzație naplăcută sau un efect negativ asupra tenului meu. În ceea ce privește pudra translucidă, deseori aceasta apare în poze dacă sunt făcute cu bliț; cred totuși că depinde mult de cantitatea aplicată, căci eu am testat acest lucru și în poze nu apăream ca o stafie.
Ca preț, e o pudră destul de ieftină; eu am dat în jur de 25 de lei pe ea, dacă nu greșesc, dar depinde de la ce seller o procurați sau dacă o prindeți la promoție. Nu știu dacă se găsește în vreun magazin fizic în România și oricum, eu prefer să procur cosmetice sud-coreene de pe eBay, unde majoritatea sellerilor au o gamă vastă de oferit.
Dacă sunteți în căutarea unei pudre translucide și ”libere”, o puteți încerca pe aceasta.
O zi frumoasă să aveți!

Comentarii