Oriflame The One trio - Eyes Wide Open mascara, creion dermatograf și Lash & Brow Conditioning Gel

Bună!
Astăzi vreau să vă prezint un trio care a ajuns pe mâna mea acum o lună și ceva, timp în care am testat totul și am reușit să-mi creez o părere. Cele trei produse pentru ochi sunt de la Oriflame, colecția The One:
În ordine, pe măsuța mea de machiaj și-au făcut un loc de cinste Lash & Brow Conditioning Gel, mascara Eyes Wide Open și creionul dermatograf negru Kohl Eye Pencil.
Lash & Brow Conditioning Gel este un produs transparent, cu o consistență nici lichidă, nici păstoasă - ideală pentru a fi aplicat pe sprâncene. Pentru că îmi pun în evidență sprâncenele cu ajutorul creionului, pe parcursul zilei se mai întâmplă să îmi ating fața și produsul să se mai ducă. După ce am primit acest gel, am început să-l folosesc la machiaj, ca un ultim pas în ceea ce privește sprâncenele. Pensula e foarte comodă, având o formă neregulată, cu peri mai scurți pe o parte și peri mai lungi pe alta. Eu prefer partea cu peri mai lungi pentru că mi se pare mai potrivită pentru pieptănarea și setarea firelor. După aplicare, nu se simte gelul pe sprâncene, nu dă acea senzație de ceva ud, dar le aranjează și am observat că look-ul natural de dimineață rămâne neschimbat pe parcursul zilei. Nu am încercat acest produs pe gene, deci nu știu cum se comportă și ce beneficii/defecte are.
Mascara Eyes Wide Open nu mi-a plăcut în momentul în care am văzut cum are pensula: sunt fana unor aplicatoare cu peri foarte scurți și tot timpul o astfel de pensulă, cu perii lungi sau cu o formă mai ciudățică îmi inspiră musai niște gene ca pânza de păianjen, lipite între ele și care arată horror. Pornind de la această idee am folosit mascara de câteva ori și mi-am dat seama că nu e chiar atât de nepotrivită pensula pentru nevoile mele. Încă mai am de lucrat la capitolul îndemânare, căci nu sunt obișnuită cu această formă și mai dau pe lângă/aplic prea mult produs pe câteva gene și le lipesc, dar în privința rezistenței e o mascara bună - nu se ”transferă” pe pleoape în timpul zilei și odată uscată, rămâne pe gene fără să se risipească.
Al treilea produs este un creion dermatograf, eu am varianta pe negru, dar am văzut în catalog că vine în vreo 4 sau 5 nuanțe. E destul de moale și alunecă pe pleoape, nu le zgârâie. Îmi place faptul că e pigmentat, dar intensitatea negrului poate fi controlată prin simpla apăsare: dacă îmi doresc un gri, îl obțin prin desenarea liniei cu mâna ușoară; dacă vreau un negru intens, trec cu creionul de mai multe ori sau îl aplic mai apăsat. În ceea ce privește rezistența, Kohl Eye Pencil e un produs bun de folozit pentru machiajul de zi cu zi, dar nu rezistă 12 ore. Dacă îl aplic dimineața și e negru, pe la prânz devine un gri. E posibil ca eu să am pleoapele mai uleioase, dar dacă vreau să-l port o zi întreagă trebuie să fac câteva retușuri odată la 4-5 ore. Ce-i drept, se duce treptat, dar în același timp se întinde - zici că am o umbră. Cred însă că e ușor de folosit la machiaj în ceea ce privește blending-ul cu alte nuanțe.
Ce produse de makeup pentru zona ochilor folosiți? Vă tentează mascara, gelul de fixare sau creionul dermatograf? 
Să aveți o zi plină de soare!

Comentarii