Dizolvant pentru lacul de unghii 2 în 1 de la Farmec

Bună!
V-am mai spus că Farmec a devenit de curând o mică obsesie? Azi dedic articolul unui dizolvant pentru lacul de unghii de la ei. Ceva timp în urmă am mai folosit o variantă, dar am decis să-l încerc pe acesta, 2 în 1. Dizolvantul conține extract de mușețel, acetonă, provitamina B5, parfum. Nu am mai folosit de mult timp un dizolvant cu acetonă și sunt un pic sceptică, dar având în vedere că dizolvantul precedent a fost ok, am decis să-l procur pe acesta. În plus, l-am văzut la cineva în blogosferă și deoarece am încredere în produsele recomandate de ea, mi l-am pus în coș. Dizolvantul e procurat de pe Farmacia Tei (experiența mea cu ei este descrisă aici).
Deci, dizolvantul de la Farmec vine într-un volum de 110 ml și din punctul meu de vedere, e destul de spornic. Necesită o cantitate relativ mică pentru 5 unghii, deci cred că mă va ține o lună, poate mai mult. Are o culoare verzuie (ambalajul e mat). Mirosul e un pic acetonic, dar nu deranjant - nu simt nevoia să deschid toate geamurile pentru că mă sufoc.
Per total, acesta este un dizolvant ok, mai ales dacă vreți să-l luați în geanta de vacanță. Eu am dat 6 lei pe el și sunt mulțumită.
Voi ce dizolvant folosiți? L-ați încercat pe cel de la Farmec? Să aveți o zi frumoasă :)

Comentarii