L'Occitane en Provence - creme de mâini din colecția Almond

Bună!
Azi vreau să vă arăt două creme faine de la L'Occitane en Provence, colecția Almond, plasate frumos într-o punguță (?) super cute. Împreună cu cremele a venit și o pilă mică pentru unghii ( ați văzut varianta full size aici). Eu o port în portfard, pentru că niciodată nu se știe cum o unghie decide să se accidenteze când nu sunt acasă.
Cum ziceam, ambalajul este foarte drăguț și vesel, încă mă gândesc ce aș putea pune în el după ce consum cremele (lucru ce nu se va întâmpla prea curând).
 Prima cremă este L'Occitane en Provence - Amande Velvet cu SPF 15. Wow, sincer nu mă așteptam ca o cremă de mâini să conțină filtru spf, dar e bine de știut. Crema miroase subtil a migdale și are o textură fină, cred că o voi folosi în perioada rece a anului - oferă senzația de cosy.
A doua cremă este L'Occitane en Provence - Almond Delicious cu lapte de migdale. Miroase mai accentuat a migdale și lapte decât prima, dar cred că are același efect. Dă senzația de cremă care conferă prospețime mâinilor, așa că o voi folosi, cel mai probabil, în perioada caldă a anului.
Acestea au fost mini cremele; voi ce părere aveți despre produsele de la L'Occitane en Provence?
Să aveți o zi cât mai însorită :)

Comentarii