Miss Manga – o mascara pentru volum de la L’Oréal Paris




Bună ziua domnișoarelor, doamnelor și domnilor, eu sunt Elena, stăpâna măsuței de machiaj și astăzi voi vorbi despre...
Mascara!

Mascara sau rimelul este primul produs cosmetic care a apărut în trusa mea de machiaj - și mai apoi, pe măsuță. Cred că prima dată am folosit un rimel prin clasa a 7-a, însă abia prin clasa a 11-a am început să-l folosesc ( aproape) zilnic. Deci pot spune că mascara este produsul care mi-a deschis drumul spre machierea zilnică.
Personal, nu mă omor după o firmă anumită de rimel. Nu îmi amintesc să fi avut același rimel mai mult de o jumătate de an, nu îmi amintesc să fi cumpărat același rimel de două ori. Ce să spun, îmi place diversitatea și nici nu am căutat vreun rimel care să îmi ofere volum, sau să îmi lungească genele sau mai știu eu ce. Am gene lungi și răsucite, astfel încât o bună parte din calitățile unui rimel - sau mai bine zis, a periuței acestuia - nu sunt vitale pentru mine. Pe scurt, tot ce mă interesează este ca mascara să îmi vopsească bine genele și să nu le îngreuneze.
Când îmi iau un rimel, îl țin mult și bine (cam o jumătate de an), până când nu văd ceva strălucitor pe rafturile din magazinele de produse cosmetice. Nu mă înteresează mărcile sau tipul de ambalaj, dar  prin primăvară o domnișoară ( bună Mădălina!), care este mai fashionista și cu (virgulă) care discut deseori despre noutățile de prin magazine mi-a spus multe lucruri frumoase despre noua mascara de la L’Oréal Paris, și anume Miss Manga. Am citit despre acest rimel și pe un blog foarte fain, despre care voi vorbi într-o altă postare, și văzând-o pe această Miss Manga, aranjată frumos pe un raft strălucitor în Auchan ( Iași, insulița cu produse cosmetice de la intrare în hypermarket) - s-a întâmplat să văd acest rimel în ziua în care am vorbit cu Mădălina despre. Și dacă tot am văzut produsul lăudat, l-a pus cuminte în coșul de cumpărături și am plătit 26.10 RON pentru el (cred că era o ofertă, deoarece am trecut recent printr-un alt magazin și am văzut rimelul la un preț de ≈ 40 RON).
După cum spuneam, nu m[ omoar după produse noi și mărci răsunătoare. Dar a doua zi după achiziție, trezită dintr-un vis dulce, am observat micul obiect lăsat ziua anterioară pe măsuța de machiaj și l-am încercat numaidecât.

Impresii
Miss Manga mi-a plăcut tare mult. Pe lângă faptul că nu îmi îngreunează genele, rimelul de la L’Oréal Paris mi-a vopsit uniform firul până la vârf – ceea ce nu prea merge cu alte mascara - cel puțin, alea pe care le-am avut anterior nu îmi vopseau firul pe toată lungimea sa, trebuia să insist mai mult strict pe vârfuri ( cred că nu am dat de pensula potrivită pănî la întâlnirea cu Miss Manga). Nu am executat prea multe mișcări și nu am folosit mascara pe straturi, căci periuța flexibilă ( cred că sunt îndrăgostită de aceasta, pe bune!) mi-a acoperit genele atât cât era nevoie.

Cu alte cuvinte, sunt foarte mulțumită de această achiziție și cel mai probabil că voi cumpăra acest rimel încă odată.

Voi ce părere aveți despre acest rimel? Vă salut și vă doresc o zi frumoasă! :)

Comentarii

  1. You are such a wonderful writer! Mereu am crezut despre tine că știi să îți așterni cuvintele pe hârtie. Well done, girl! Să înțeleg că ofer inspirație :-)) aștep rânduri peste rânduri deci nu mă fă să aștept prea mult... Legat de Miss Manga, chiar are un raport calitate/preț foarte bun, deși eu simt nevoia să combin două rimeluri pentru a obține efectul dorit. Ar fi o idee bună să fim înregistrate când pornim discuții interminabile despre stai-să-vezi-ce-am-mai-văzut-și-am-nevoie haha! XOXO

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu